Varför väjla oss?

 

Varför välja oss?

 

Vår högsta prioritet är säkerhet och effektivitet. Om dina rörelser och övningar utförs på ett säkert sätt, så är det högst sannolikt att det blir effektivt detsamma gäller vice versa.

Kronan CrossFit i Malmö är den första CrossFit Boxen i världen som har tilldelats certifieringen ”Eleiko Certified Training Facility”. Detta innebär bland annat för våra medlemmar att ni kommer träna med den bästa utrustningen på marknaden samt ha de bäst utbildade tränarna i Malmö.

Det betyder också att Eleiko har valt att tro och satsa på oss. Det är en stor ära att världens bästa och mest välkända företag inom tyngdlyftning och funktionell träning har tilldelats oss detta svenska kvalitetsmärke.

På Kronan CrossFit har vi 6 CF Basic pass i veckan, som har fokus på de grundläggande funktionella rörelserna inom CrossFit. Vi har generellt med en liten teknisk genomgång på någon av de traditionella övningarna.  Alla kan vara med på dessa pass och de kommer vara intensiva, men inte så tekniskt krävande som de vanliga WOD-passen. Våra duktiga och välutbildade tränare tar dig igenom passet och ser till att du tränas på ett säkert sätt.

Ni har möjlighet och ta med kompisar, grannar och kollegor som kan testa på CF Basic passen upp till 3 gånger gratis.

CrossFit är gemenskap och det kommer du få uppleva hos oss. Ofta så är dom som började på intro kurs tillsammans träningspartner efteråt. Naturligtvis tillsammans med alla andra glada medlemmarna i Boxen.

Du behöver inte vara i form för att börja med CrossFit eller test på våra CF Basic pass. Våra tränare ser till att visa dig hur alla övningar ska utföras och anpassar dom till din nivå. Hos oss är inget mål för stort eller för litet.

“We will show you our commitment – We will earn your commitment”

Välkomna till Södra Sveriges största Box!

Kommentarer inaktiverade.