Vad är CrossFit?

Crossfit är för alla!

CrossFit är för alla. Oavsett om du är i bra eller dålig form, ung eller gammal, tjock eller smal, då är CrossFit träning något för dig.

Naturliga rörelser!

CrossFit som träningsform är basserat på naturliga rörelser. Vi gör sådant som efterliknar de fysiska utmaningar som mötte våra förfäder: sitta ned , stå upp, springa, lyfta, kasta, klättra, hoppa, knuffa och släpa. Vi har de här rörelserna i oss naturligt och de ligger till grund för de övningar som strävar efter att bemästra inom CrossFit.

Konstant varierande och intensivt!

CrossFit utmanar dina svagheter och är konstant varierande. Vi tränar under hög intensitet och lägger stor vikt på säkerhet och effektivitet. Vi springer kortare och längre sträckor, vi simmar, cyklar och ror på roddmaskin. Vi är besatta av teknik. Vi flyttar vår egen kropp med hopp, genom pressar, i ringar eller drar oss över ett räcke eller en mur. Vi lyfter saker, svingar kettlebells och tränar de olympiska lyften, ryck och stöt. Mellan varje pass blandar vi tider, vikter, aktivitet, sträckor, utmaningar och övningar i ständigt nya kombinationer för att vi hela tiden vill fortsätta att utvecklas. Vi vill inte bara vara duktiga på en sak, utan många. Vi utmanar och tävlar mot oss själva.

Förbereda dig för det okända!

CrossFit förbereder dig för det okända! Så oavsett om du är en brandman, pensionerad elitgymnast, kontorist eller en pilot, så förbereder CrossFit dig bäst på alla de saker som vi kan utmanas med i vardagen.

Gemenskap!

Crossfit är en träningsform som bygger på mer än bara träning. Vi har ett starkt gemenskap där vi hjälper och stöttar varandra till att träna hårdare och bättre. Hos oss att inget mål eller segrar för stor eller liten, så oavsett om du tränar för att nå din första pull up, förlora 5 kg eller tränar för att tävla, då är segrarna för dig, lika viktigt för oss och alla medlemmarna.

Livstil!

CrossFit blir ofta en livsstil, ett sätt att förhålla sig till vår hälsa. Det är en metod för att komma i vårt livs fysiska form, oavsett när i livet vi börjar. För att uppnå detta tänker vi mycket på vad vi äter, hur mycket vi sover, stressen i livet och lagom med träning. Vi vilar när det behövs och vi antar nya utmaningar när vi är redo.

Något för dig?

Boka ditt prova på pass redan idag! 

Välkommen till dit nya liv på Kronan CrossFit!

Kommentarer inaktiverade.