Utbud

Beskrivning av våra olika pass!

WOD – Workout of the day.

Beskrivning: Träna CrossFit tillsammans med många andra medlemmar. Varje dag kommer en ny workout läggas upp och ingen vet vad det är förens på själva dagen. CrossFit’s idé är att man måsta vara beredd på att träna allt och det okända. Vi följer en fast programmering för att säkerställa en ökning av alla CrossFit´s facetter. Vi lägger stor vikt på att träningen utförs på ett säkert och effektivt sätt. Våra duktiga coacher ser till att du blir kunnigt guidad, så du kan vara med även om du är oerfaren. Alla kan delta oavsett kondition och form.

För dig som vill träna: CrossFit och funktionell träning. Du blir en allround atlet och har det roligt tillsammans med vänner och medlemmar.

Längd: 60-75 min.


Tyngdlyftningspass.

Beskrivning: Vårt mål är att göra våra medlemmar starkare och få bättre rörelser, och på det sättet göra dig bättre i dina CrossFit workouts. Tyngdlyftning blir en större och större del av CrossFit. Vår programmering fokuserar på din teknik och ökar din styrka, kraft och hastighet. 

För dig som vill träna: Riktig Tyngdlyftning med den bästa utrustningen på marknaden och den bästa coachingen.

Längd: 75 min.Burner Pass

Beskrivning: Träning på roddmaskiner, Bike Ergs, Ski Ergs, assault bikes och såklart en massa kul kroppsövningar. Det är vad burner passen handlar om. Vi kör en massa flås med lätta vikter och något som alla kan vara med på.

För dig som vill träna: Cardio och lätt styrka.

Längd: 50 min


Intro kurs pass.

Beskrivning: Vår intro kurs är för dem som vill lära sig grunderna inom CrossFit. Här går vi igenom CrossFit grundläggande begrepp och övningar. Våra duktiga och utbildade tränare tar dig igenom din CrossFit start och ser till att du tränar på ett säkert sätt. 

För dig där vill träna: CrossFit’s grundläggande övningar.

Längd:  75 min.


Open Gym.

Beskrivning: Under hela öppningstiden har vi bra utrymme för Open Gym. Open Gym betyder att boxen är fri för din egen träning och programmering. Vår tynglyftningslokal på 135 m2 är riktig bra anpassat till Open Gym,här hittar du all utrustning du behöver. Du kan också använda vår stora lokal på 450 m2 till Open Gym.


Kettlebell WOD.

Beskrivning: Allsidig träning med Kettlebells, som tränar hela kroppen i ett pass. I de vanliga klassiska kettlebellövningarna så som swing och snatch arbetar vi med hela kroppen. Du kan vara van vid att träna eller så kan du vara nybörjare.

För dig som vill träna: Alla olika typer av kettlebellövningar som är anpassat till båda nybörjare och mer erfarna.

Längd: 45 min


Kronan Kids

Beskrivning: CrossFit Kids är rolig och utmanande träning för barn i åldern 6-14 år. Vi delar upp barnen i två grupper från 6-10 och 10-14. Träningen är alltid under ledning av vår kidstränare som dagligen jobbar på dagis.

För dig som vill träna: För er som vill ge ert barn en rolig och utmanande träning med fokus på lek och gymnastik.

Längd: 60 min.


CrossFit Basic & Bring a Buddy

Beskrivning: Våra CrossFit Basic pass har fokus på de grundläggande funktionella rörelserna inom CrossFit. Vi har generellt med en liten teknisk genomgång på någon av de traditionella övningarna.  Alla kan vara med på dessa pass och de kommer vara intensiva, men inte så tekniskt krävande som de vanliga WOD-passen. Våra duktiga och välutbildade tränare tar dig igenom passet och ser till att du tränas på ett säkert sätt.

Ni har möjlighet och ta med kompisar, grannar  eller kollegor som kan testa på CF Basic passen upp till 3 gånger gratis. 

På CF Basic har vi mer bodyweight rörelser än skivstång, men vi kommer använda oss av andra redskap så som kettlebells, medicinbollar och hantlar med mera.

CF basic går såklart fortfarande att köra för vanliga medlemmar – och är perfekt för dem som behöver lite mer träning i de grundläggande övningarna.

För dig som vill: Komma igång med Crossfit, på väg tillbaka efter träningsupphåll eller kanske bara för dig som vill köra en snabb svettig workout, utan och tänka så mycket på att göra svåra övningar.

Längd: 45 min.

 

Kommentarer inaktiverade.