Vår vision

Vår Vision!

Kronan CrossFit är världens första ”Eleiko Certified Training Facility”, vilket bland annat innebär att vi ständigt strävar efter att ha högt kvalificerade coacher till våra medlemmar. Vi kan ödmjukt men stolt konstatera att vi har de bäst utbildade CrossFit coacherna i Malmö.

Vårt mål är att på sikt ha alla typer av kompetens samlade i vår coachgrupp. På så sätt kommer vi kunna utveckla våra medlemmar mot dem målen dem har.

Vi strävar efter att vara innovativa och nyskapande inom CrossFit. Vi tänker bidra till att träningsintresserade kan utveckla sina färdigheter genom utbildning, seminarier och workshop med oss.

Vi vill använda vår unika CrossFit Box till att göra professionella och roliga CrossFit tävlingar både för erfarna elit atleter och atleter som precis har börjat deras CrossFit resa.

Vi ska vara det bästa alternativet i hela Skåne för företag och föreningar som vill ge sina anställda mer och bättre friskvård.

Med oss ska alla känna sig välkomna oavsett kön, sexualitet, bakgrund och träningsnivå. Vi hoppas att vår gemenskap i Boxen blir unik – genom medlems engagemang och roliga aktiviteter.

Vi ses på Kronan CrossFit!

Kommentarer inaktiverade.