« Utbud

_ND49058

Bokmärk.

Rehab / skadeförebyggande

Rehab / Skadeförebyggande

Beskrivning: På Kronan CrossFit tar vi skador väldig alvarligt och därför har vi valt att ha detta rehab pass en gång i veckan. Vi kommer ha plats till maximalt 6 medlemmar på dessa pass, för att hålla kvalité.

Vår rehab pass är tillverkat för att bättre hjälpa våra atleter med eventuella skador eller atleter som är på väg tillbaka från en skada. Dessutom är det givande som skadeförebyggande för alla atleter.

Det är vårt syfte och ge råd och vägledning om hur atleten bäst kommer över sin skada. Vårt syfte är inte att diagnostisera eller behandla, utan om nödvändigt guide atleter till rätt stället för behandling av skadan.

Vi hjälper atleten med att hitta aktiviteter och rörelser som är agnade för atleten utan och skapa extra belastning och stress på skadan. Där finns nästan alltid något man kan träna utan och skapa försämring av atletens tillstånd.

För dig där vill: Ha råd och tips på hur du tränar skadeförebyggande, hur du kommer bäst vidare efter en skada eller tränar alternativa rörelser imens du har en skada.

Längd: 45 min.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.