Vår vision

Vår Vision!

Kronan CrossFit är världens första ”Eleiko Certified Training Facility”, vilket bland annat innebär att vi ständigt strävar efter att ha högt kvalificerade tränare till våra medlemmar. Vi kan ödmjukt men stolt konstatera att vi har de bäst utbildade CrossFit tränare i Malmö. Vårt mål är att på sikt ha alla typer av kompetens samlade i vår tränargrupp. På så sätt skulle vi kunna utveckla våra medlemmar mot de mål de har.

Vi önskar och hoppas att vi kan bidra till att höja standarden på CrossFit i Sverige, som redan nu är under snabb utveckling tack vare alla duktiga idrottare och engagerade människor som är i sporten. Med oss måste säkerhet och effektivitet vara i fokus när vi tränar/undervisar.

Vi strävar efter att vara innovativa och nyskapande inom CrossFit. Vi tänker bidra till att träningsintresserade kan utveckla sina färdigheter genom utbildning, seminarier och workshop med oss.

Vi vill använda vår unika CrossFit Box till att göra professionella och roliga CrossFit tävlingar både för erfarna elit atleter och atleter som precis har börjat deras CrossFit resa.

Vi ska vara det bästa alternativet i hela Skåne för företag och föreningar som vill ge sina anställda mer och bättre friskvård och för föreningar som vill ha enastående bra CrossFit samt funktionell träning.

Med oss ska alla känna sig välkomna oavsett kön, sexualitet, bakgrund och träningsnivå. Vi hoppas att vår gemenskap i Boxen blir unik – genom medlems evenemang och roliga aktiviteter.

Hoppas vi ses på  Kronan CrossFit!

Kommentarer är stängda