Företag

Företag & Friskvård

CrossFit är världens snabbast växande sport och det är inte utan anledning. Det är roligt, effektivt och skapar en stor gemenskap. Med oss är det bara fantasin som sätter gränserna, vi skräddarsyr träning efter era behov. På Kronan CrossFit erbjuder vi Sveriges största CrossFit anläggning. Vi har hela 1.270 m2 tillgängliga och vi är den första CrossFit Boxen i världen som har fått certificeringen ”Eleiko Certified Training Facility”. Det innebär för intresserade medlemmar och kunder som du, får den absolut bästa utrustningen på marknaden och de bäst utbildade tränare i Malmö.

Förutom en stor tränings yta med fler träningsrum, då kan vi även erbjuda konferenslokal, självförsvarsrum, stora omklädningsrum, 2 bastu, bra parkering och ett läge nära motorvägen.

Förutom de bäst utbildade instruktörer i Malmö, har våra tränare, bland andra många års erfarenhet från polis och försvarsmakten. Dessutom har vi ett samarbete med Björn Falkland, som genom sitt foretag Idrottskonsult Syd, har flera års erfarenhet i bland annat fysisk tränare för Trelleborg FF. Om du vill ha mer speciell utbildning förstahjälpen och självförsvarskurser, så kan vi hämta in konsulter.

 Företag

Friskvård innebär mindre sjukdagar bland de anställda. Därför satsar fler och fler privata företag på friskvård. Genom att välja just CrossFit och funktionell träning för detta, blir era anställda inte bara friskare och starkare, men det ger också bättre samarbete och gemenskap på arbetsplatsen. CrossFit är gemenskap och det är just därför det är så populärt bland vanliga människor i alla åldrar och former. Hos oss hjälper vi dig med detta då våra företagsträningar ofta är lagbaserat. Vi kan ha grupp på upp till 26 personer i vår CrossFit anläggning och kanske mer beroende på era önskemål.

Exempel på vad vi kan erbjuda företag;

  • Enkel evenemangsdag, där vi erbjuder träning och roliga utmaningar under hela dagen. Ni kan hyra våra konferensrum och genomföra relevanta utbildningar/föreläsningar för era anställda. Servering av mat och dryck kan ordnas. Avkoppling och välbefinnande i vår bastu innan din personal blir redo för personalfest.
  • 3 månader, 6 månader och 1 år kurs med 1-2 skräddarsydda träningspass per vecka för era anställda. Här fokuserar vi på ökningen av välbefinnandet och enighet.
  • Teambuilding. Låt oss använda vår erfarenhet av många år i polisen och Försvarsmakten för att planera din nästa Teambuilding, där endast fantasin sätter gränserna.
  • Företag medlemskap för dina anställda. Ju fler av dina anställda som tränar med oss, desto billigare kan ni få medlemskap.

Kontakta oss för priser och mer information. info@kronancrossfit.se

SONY DSC

Konferensrum med HD projektor och whiteboard. Perfekt till ert företag, föreläsning, utbildning och seminarium.

Eleiko Education

Eleiko Education

 

Kommentarer är stängda