Friskvård & förening

Företag & Friskvård

CrossFit är världens snabbast växande sport och det är inte utan anledning. Det är roligt, effektivt och skapar en stor gemenskap. Med oss är det bara fantasin som sätter gränserna, vi skräddarsyr träning efter era behov. På Kronan CrossFit erbjuder vi Sveriges största CrossFit anläggning. Vi har hela 1.270 m2 tillgängliga och vi är den första CrossFit Boxen i världen som har fått certificeringen ”Eleiko Certified Training Facility”. Det innebär för intresserade medlemmar och kunder som du, får den absolut bästa utrustningen på marknaden med några av de bäst utbildade tränare i Malmö.

Förutom en stor tränings yta med fler träningsrum, då kan vi även erbjuda konferenslokal, självförsvarsrum, stora omklädningsrum, 2 bastu, bra parkering och ett läge nära motorvägen.

Förutom några av de bäst utbildade instruktörer i Malmö, har våra tränare, bland andra många års erfarenhet från polis och försvarsmakten. Dessutom har vi ett samarbete med Björn Falkland, som genom sitt foretag Idrottskonsult Syd, har flera års erfarenhet i bland annat fysisk tränare för Trelleborg FF. Om du vill ha mer speciell utbildning förstahjälpen och självförsvarskurser, så kan vi hämta in konsulter.

Kommentarer är stängda