Klippkort 3 gånger för 149kr

CrossFit Basic & Bring a Buddy

Beskrivning: Våra CrossFit Basic pass har fokus på de grundläggande funktionella rörelserna inom CrossFit. Vi har generellt med en liten teknisk genomgång på någon av de traditionella övningarna.  Alla kan vara med på dessa pass och de kommer vara intensiva, men inte så tekniskt krävande som de vanliga WOD-passen. Våra duktiga och välutbildade tränare tar dig igenom passet och ser till att du tränar på ett säkert sätt.

Ni har möjlighet och ta med kompisar, grannar och kollegor som kan testa på CF Basic passen upp till 3 gånger gratis (pga Corona så erbjuder vi träning enbart till våra medlemmar, därav klippkort 3 ggr för 149kr). Meddela oss gärna på mail, Facebook, telefon eller personligen i boxen.

På CF Basic har vi mer bodyweight rörelser än skivstång, men vi kommer använda oss av andra redskap så som kettlebells, medicinbollar och hantlar med mera.

CF basic går såklart fortfarande att köra för vanliga medlemmar – och är perfekt för dem som behöver lite mer träning i de grundläggande övningarna.

info@kronancrossfit.se
072-25 68 511

Kommentarer är stängda